• en
  • ro

Facility services - curatenie - mentenanta - aprovizionare

House’n’Office Solutions ofera servicii mentenanta prin intermediul Property Management. Acest domeniu interdisciplinar este dedicat intretinerii cladirilor comerciale, institutionale si industriale asigurand-se servicii de intretinere a diferitelor instalatii electrice si sanitare, instalatii AC sau HVAC.

Servicii tip "handyman" 

Serviciu prestat de tehnicienii nostri, constand in mici reparatii la instalatia electrica(ex. inlocuire becuri, prize etc), la cea de alimentare cu apa calda/rece, service pentru intalatiile de aer conditionat, sprijin pentru mutarea de mic mobilier, reparatii la mobila, usi etc.
Serviciile de curatenie, de deszapezire, alpinism utilitar, precum si lucrari de reparatii pentru zidarie, zugraveli, tavan casetat, pereti din gips-carton etc.de asemenea fac parte din acest domeniu si va sunt oferite prin pachetul de mentenanta.

Servicii de aprovizionare

Beneficiind de o experienta bogata in domeniul prestarii serviciilor si examinand solicitarile partenerilor, House’n’Office a dezvoltat serviciul de aprovizionare. Din dorinta de a fi cat mai aprope de nevoile partenerilor nostri oferim servicii complementare menite sa ajute la eficientizarea serviciilor oferite. 
Prin serviciul de aprovizionare oferim o gama larga de consumabile pentru ingiena personala ex. prosop hartie, hartie igienica, sapun lichid, colac wc de unica folosinta, pungute intime etc. cat si dozatoarele necesare. Tot prin intermediul acestui serviciu putem asigura aprovizionarea cu apa, ceai, cafea, lapte, fructe etc. si accesoriile si echipamentele necesare.


Intretinerea spatiilor verzi

Este un serviciu de intretinere a spatiilor verzi ce are la baza respectul fata de natura, combinat cu elementul estetic, incluzand toaletarea si tratarea vegetatiei, toate acestea intr-un concept unitar, echilibrat si in armonie cu mediul si cladirile din preajma.
Intretinerea spatiului verde se realizeaza prin o serie de operatiuni care se efectuate conform unui program bine stabilit tinand cont de o serie de factori cum ar fi: sezonul, destinatia lucrarii, tipul interventiei, frecventa operatiei de intretinere si altele de acest fel.

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare

Dezinfectia este parte in procesul de prevenire a aparitiei si diseminarii germenilor patogeni, precum si lichidarea focarului de infestare din momentul inregistrarii primelor cazuri de inbolnavire. Operatiuni realizate prin pulverizarea de substante cu un spectru larg de actiune certificate pentru mediu si sanatate.
Dezinsectia reprezinta actiunea preventiva si curativa pentru limitarea raspandirii, combatererii insectelor si artropodelor in toate stadiile evolutive, prin diverse metode biologice sau chimice.
Deratizarea este un pachet de masuri ce au ca scop distrugerea sau minimizarea numarului de rozatoare daunatoare (ex: soareci si sobolani). Aceasta combatere o realizam prin metode chimice, cat si non-chimice.


House’n’Office Solutions ofera partenerilor posibilitatea de a alege unul dintre pachetele:

Single Service – achizitionand un singur serviciu, partenerii House’n’Office Solutions pot fi siguri ca vor beneficia de cele mai competitive preturi in raport cu serviciul ales. 
Multi Service - acopera unul sau mai multe servicii, pe baza carora partenerii House’n’Office Solutions vor beneficia de aceleasi avantaje ca si in cazul Single Service, in cadrul unui singur contract. 
Integrated Facility Services - este modelul House’n’Office Solutions cel mai complex, care creste eficienta si flexibilitatea livrarii serviciilor si optimizeaza structura de management, prin integrarea serviciilor in cadrul unui singur contract sub tutela unui singur furnizor de incredere.