• en
  • ro

Facility services - curatenie - mentenanta - aprovizionare

House’n’Office Solutions prin Facility Services va ofera servicii de curatenie, servicii de mentenanta - reparatii, servicii de aprovizionare cu bunuri de consum, toate acestea sub tutela unui singur furnizor. Acest domeniu interdisciplinar este dedicat intretinerii cladirilor comerciale, institutionale si industriale asigurand-se servicii de curatenie, servicii de intretinere a diferitelor instalatii electrice si sanitare, instalatii AC sau HVAC, intretinerea suprafetelor vopsite - zugravite, intretinerea spatiilor verzi etc.

Servicii tip "handyman" 

Serviciu prestat de tehnicienii nostri, constand in mici reparatii la instalatia electrica(ex. inlocuire becuri, prize etc), la cea de alimentare cu apa calda/rece, service pentru intalatia de evacuare/ canalizare, service pentru intalatiile de AC sau HVAC, sprijin pentru mutarea de mic mobilier, reparatii la mobila, usi etc. Prin intermediul acestui serviciu putem efectua lucrari de renovare prin lucrari de reparatii pentru zidarie, zugraveli, tavan casetat, pereti din gips-carton, inlocuire mocheta, montare gresie si faianta etc.
Serviciile de curatenie, de deszapezire, alpinism utilitar, de asemenea fac parte din acest domeniu si va sunt oferite prin pachetul de intretinere si mentenanta.

Servicii de aprovizionare

Beneficiind de o experienta de peste 10 ani in domeniul prestarii serviciilor House’n’Office Solutions a dezvoltat serviciul de aprovizionare din dorinta de a fi cat mai aprope de nevoile partenerilor nostri. Examinand solicitarile partenerilor nostri am diversificat gama de servicii oferid servicii complementare in beneficiul partilor. 
Prin serviciul de aprovizionare oferim o gama larga de consumabile pentru ingiena personala ex. prosop hartie, hartie igienica, sapun lichid, colac wc de unica folosinta, pungute intime etc. cat si dozatoarele necesare. Tot prin intermediul acestui serviciu putem asigura aprovizionarea cu apa imbuteliata sau filtru dozator, ceai, cafea, lapte, fructe etc. cat si accesoriile si echipamentele necesare.


Servicii de curatenie

Fie ca ne referim la spatii de birouri, spatii comerciale sau industriale, serviciile de curatenie sunt prestate ca urmare a unui plan de interventii stabilit de comun acord cu beneficiarul care sa cuprinda frecventa serviciilor, timpul de lucru si tipul de servicii, daca se efectueaza inainte, dupa, in ture de noapte sau in timpul programului de lucru al beneficiarului.

Serviciile noastre sunt personalizate si efectuate in concordanta cu nevoile si cerintele beneficiarului folosind echipament profesional, personal cu experienta si atent instruit, detergenti si consumabile cu certificare pentru mediu si sanatate.


House’n’Office Solutions ofera partenerilor posibilitatea de a alege unul dintre pachetele:Single Service
– achizitionand un singur serviciu, partenerii House’n’Office Solutions pot fi siguri ca vor beneficia de cele mai competitive preturi in raport cu serviciul ales. 
Multi Service - acopera unul sau mai multe servicii, pe baza carora partenerii House’n’Office Solutions vor beneficia de aceleasi avantaje ca si in cazul Single Service, in cadrul unui singur contract. 
Integrated Facility Services - este modelul House’n’Office Solutions cel mai complex, care creste eficienta si flexibilitatea livrarii serviciilor si optimizeaza structura de management, prin integrarea serviciilor in cadrul unui singur contract sub tutela unui singur furnizor de incredere.