• en
 • ro

Curatare mocheta

Servicii complete de curatare mochete. House`n` Office Solutions ofera serviciul de curatare mochete, dedicat spatiilor de birouri, institutiilor publice, spatiilor comercilale si celor din domeniul HORECA, care beneficiaza de o pardoseala acoperita cu mocheta lipita sau mocheta casetata.
Pete, urme, modificari de culoare. Mocheta sufera uzura si trebuie curata bine, indiferent daca este cu sau fara fibre naturale. Cu o ingrijire adecvata, asigurata de noi, ii vei prelungi viața.
House`n` Office Solutions ofera si serviciul de curatare mochete, dedicat spatiilor de birouri, institutiilor publice, spatiilor comercilale si celor din domeniul HORECA, care beneficiaza de o pardoseala acoperita cu mocheta lipita sau mocheta casetata.
In calitate de companie de curatenie, H`n`O Solutions stie care sunt cele mai bune trucuri pentru ca mocheta sa arate mereu ca noua. Pentru ca mochetele reprezinta o sursa de praf, acarieni si microbi, o curatare periodica va asigura un mediu curat si sanatos.

De ce poti apela cu incredere la serviciul de curatare mocheta ofertit de House`n` Office Solutions?
Prin curatarea frecventa a mochetei se vor elimina bacteriile, parazitii si microbii care se ascund in tesaturi si care provoaca o serie de afectiuni.
Pentru a scapa de toate aceste probleme, poti apela cu incredere la House`n` Office Solutions.
House`n` Office Solutions se remarca prin faptul ca asigura servicii de curatare a mochetei prin metoda injectie-extractie. Concret, se folosesc echipamente profesionale specifice sau cu spuma activa, pe baza unui echipament profesional monodisc, potrivit acestui gen de activitate. De asemenea, sunt folositi si detergenti certificati pentru mediu si sanatate.
Acest serviciu poate fi oferit de H’n’O Solutions prin prestarea simpla, singulara, neinsotita de alte servicii de curatenie generala, dar poate fi inclus si in acest pachet in functie de dorinta clientului.
Serviciul de curatare a mochetei poate fi prestat chiar si cu o frecventa ridicata, de tipul unui abonament lunar.


House`n` Office Solutions se remarca prin faptul ca asigura servicii de curatare a mochetei de peste 12 ani prin metoda injectie-extractie sau cu spuma activa. Concret, se folosesc echipamente profesionale specifice potrivit acestui gen de activitate adica echipament pentru cuartare prin metoda injectie - extractie adica aspirator sau combina de spalat mocheta sau folosind spuma uscata sau activa cu aparat monodisc. De asemenea detergentii folositi sunt certificati pentru mediu si sanatate.

Acest serviciu poate fi oferit ca atare prin prestarea simpla, singulara, neinsotita de serviciile de curatenie care sunt specifice curateniei generale sau curateniei de intretinere. Totodata acest serviciu de curatare a mochetei poate fi inclus in pachetul de servicii de curatenie generala sau chiar prestat cu o frecventa ridicata de tipul unui abonament lunar.

Pentru a beneficia de un mediu cat mai curat in spatiul dvs. acest serviciu poate fi efectuat in baza unui contract simplu, pentru curatarea mochetei, care poate include interventii cu frecventa ridicata si regulate sau cu interventii la solicitarea beneficiarului.


Cercetarile in domeniu arata ca in mocheta se pot gasi de mii de ori mai multe bacterii decat pe un vas de toaleta. Aceasta  situatie va ingrijoreaza? Cu toate ca aspirarea se face cu regularitate nu se reuseste indepartarea in totalitate a bacteriilor periculoase, care va pot afecta serios sanatatea.

House’n’Office va propune serviciile de curatare mocheta sau spalare mocheta incluse in pachetul de servicii de curatenie cu frecventa ridicata, care au ca obiectiv indepartarea mizeriei si a microbilor, astfel, mocheta care inainte avea aspect de vechi, prafuita si plina de bacterii, avand culori lipsite de prospetime, se transforma intr-un element decorativ curat si placut.

Serviciile de spalare si curatere mochete sunt prestate cu echipament profesional dedicat acestui tip de interventie. 

Tariful acestui serviciu este stabilit in functie de gradul de murdarire al suprafetelor, frecventa interventiilor, marimea suprafetei de curatat si complexitatea acestor suprafete.Pachet servicii Gold Office
 • Servicii curatenie de intretinere zilnica;
 • Serviciul de permanenta program 8 ore, curatenie si protocol;
 • Servicii curatenie generala;
 • Echipament profesional, personal calificat;
 • Consumabile necesare serviciilor, adica: produse de odorizat, detergent pt birotica, detregent pt sticla, detergent sanitizant, lavete, mopuri, saci menajeri etc.
 • Consumabile: prosoape de hartie, hartie igienica, detergent vase, sapun lichid, odorizante grup sanitar etc.
- recomandat -
Pachet servicii Silver Office
 • Servicii curatenie de intretinere zilnica;
 • Servicii curatenie generala bianuala;
 • Echipament profesional, personal calificat;
 • Consumabile necesare serviciilor, adica: produse de odorizat, detergent pt birotica, detregent pt sticla, detergent sanitizant, lavete, mopuri, saci menajeri etc.
 • Consumabile: prosoape de hartie, hartie igienica, detergent vase, sapun lichid, odorizante grup sanitar etc.
Pachet Servicii Standard Office
 • Servicii curatenie de intretinere zilnica;
 • Echipament profesional, personal calificat;
 • Consumabile necesare serviciilor, adica: produse de odorizat, detergent pt birotica, detregent pt sticla, detergent sanitizant, lavete, mopuri, saci menajeri etc.