• en
  • ro

Firma curatenie Bucuresti servicii curatenie profesionala

Joi, 26 Februarie 2015

Firma de curatenie House’n’Office Bucuresti, ofera partenerilor sai o gama larga de servicii de cutarenie cum ar fi: curatenie dupa renovare, curatenie de intretinere si curatenie generala.

Toate aceste servicii sunt prestate cu echipamente profesionale dedicate fiecarei activitati in parte, cu personal bine instruit si folosind consumabile de cea mai buna calitate.

Curatenie dupa renovare se refera la curatarea imobilului sau a spatiului ce tocmai a fost renovat sau contruit, prin evacuarea deseurilor, eliminarea petelor de chit, adeziv, vopsea, silicon etc. de pe suprafata geamurilor, pardoselilor sau a peretilor placati. De asemenea important este si serviciul de impermeabilizare a pardoselilor placate cu piatra naturala cum ar fi: ardezia, granitul, marmura etc., prin acest procedeu se sigileaza porii astfel se elimina posibilitatea de infiltrarea a lichidelor sau a murdariei generate de trafic.

Curatenia de intretinere este importanta pentru intretinerea suprafetelor de trafic, a igienei in grupurile sanitare sau in bucatarie/ sala de mese, cat si in interiorul birourilor prin curatarea echipamentelor de lucru, a mobilierului etc. Curatenia de intretinere faciliteaza un mediu de lucru sanatos prin actiunile repetate de dezinfactarea obiectelor sanitare, accesoriilor usilor de acces si a echipamentelor de birou cum ar fi tefeonul, faxul, tastatura, comutatoarele.

Un rol important il are si curatenie generala, acesta asigurand o igienizare si curatare a spatiului cu tot ceea ce include. Prin curatenia generala efectueaza o serie de servicii care in mod curent printre aceste servicii se numara spalarea mochetei, spalarea geamurilor ferestrelor interior si exterior, curatarea tocariei ferestrelor, curatarea peretilor placati pana la o inaltime de 2,5 m, curatarea avertizoarelor, igienizarea si dezinfectarea tuturor echipamentelor la care are acces intregul personal care isi desfasoara activitatea in spatiul respectiv.

Toate aceste servicii ofera un mediu de lucru mai sigur si mai placut!