• en
  • ro

După ce criterii să alegi şi să angajezi o firmă de curăţenie

Marti, 14 Aprilie 2015

„Companiile, indiferent de profil si marime, încep sa apeleze tot mai des la firmele de curatenie, fie pentru spatii închise, precum birouri, hale de productie, sau exterior, parcari sau parcuri. Managerii au înteles ca timpul înseamna bani si ca pentru o firma este mai eficient din punct de vedere economic sa externalizeze serviciul de curatenie, decât sa aiba angajati permanenti pentru a face si mentine curatenia.

Și românii cu apartamente sau vile, încep sa apeleze la firmele de curatenie fie pentru ca nu au timp sa îsi faca singuri curatenie, fie pentru ca prefera profesionistii în domeniu. Indiferent de situatie, trebuie sa tii cont de câteva criterii atunci când apelezi la o firma de curatenie.

Iata trei criterii de care sa tii cont atunci când îti alegi firma de curatenie:

Experienta profesionala si portofoliul

Daca sediul firmei de curatenie este unul curat si bine amenajat, este un prim semn ca ai pasit pe usa care trebuie si ca firma în cauza denota seriozitate si profesionalism.
Un sediu curat si bine îngrijit denota atentia la detalii si reprezinta totodata grija cu care firma trateaza clientii. Odata pasit în sediul firmei, în prima discutie cu reprezentantul acesteia, solicita informatii despre activitatea firmei si portofoliul de clienti.
Numarul clientilor si brandul acestora reprezinta alte criterii de selectie. Daca au clienti cunoscuti si celebri în România, este un indiciu clar ca sunt profesionisti si ca poti apela cu încredere la ei. Numarul angajatilor si dotarile tehnice, reprezinta alt criteriu de selectie a firmei de curatenie.

Pretul

Ca sa îsi atraga clienti, multe firme apeleaza la oferte ce includ preturi foarte mici. Însa pretul mic poate reflecta si servicii îndoielnice.

Asadar, nu alege oferta doar dupa pret. Ci tine cont de mai multe criterii.

Trebuie sa analizezi cu atentie oferta de pret în functie de ce servicii se ofera.

Varianta cea mai eficienta este abonamentul la o firma de curatenie, întrucât pretul scade si ai siguranta ca saptamânal, sau lunar, ai o firma care vine si se ocupa de tot ce tine de curatenie în firma ta.

Evita sa alegi o companie care te taxeaza la ora, întrucât exista posibilitatea ca angajatii sa traga de timp pentru ca factura de plata sa fie mai mare.

Este recomandabil sa alegi o firma de curatenie care stabileste tariful la metru patrat sau locuinta.

Pachetul de servicii

Firmele care ofera un pachet de servicii complete si cu program flexibil, sunt cele mai recomandabile pentru a fi angajate sa îti faca curatenie. Firmele care se muleaza cu servicii de curatenie în functie de necesitatile tale si în functie de programul tau, sunt cele mai potrivite.
Poti sa soliciti ca firmele sa vina fie înainte de începutul programului de lucru, sau la finalul orelor de program. Daca este vorba de curatenie în spatii neamenajate, sau în parcari si parcuri, atunci poti sa soliciti sa vina în timpul programului pentru a superviza în liniste activitatea de curatenie.

Daca este vorba de curatenie în case locuibile, sau birouri, trebuie sa soliciti firmei de curatenie informatii despre substantele folosite pentru a nu crea iritatii si intoxicatii copiilor si sau/angajatilor.

În functie de spatiu, de programul stabilit si de nevoile de curatenie pe care le avem, putem primi oferte personalizate si avantajoase pentru noi.

Cea mai buna reclama o reprezinta recomandarea venita din partea unui prieten sau a unei cunostinte. Astfel ca la capitolul recomandari, exclusivNEWS.ro va propune sa apelati cu încredere la firma de curatenie House’n’Office Solutions.

Compania are o vasta experienta în materie de servicii de curatenie, atât în regim privat pentru apartamente si vile, cât si în regim corporate, pentru birouri, hale, magazine, spitale, scoli, parcuri si parcari.

Compania House’n’Office Solutions îsi adapteaza pachetul de servicii în functie de cerintele clientului, astfel încât acesta sa fie multumit de rezultat. Compania detine angajati bine pregatiti si echipamente profesionale de ultima generatie, astfel ca serviciile de curatenie sunt la standarde de înalta calitate.
Pe lânga toate aceste detalii, compania denota seriozitate, promptitudine si preturi extrem de competitive, pentru Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Curatenia nu se refera doar la gunoiul fizic care ne invadeaza locuinta, biroul, firma, ci si la curatenia mediului ambiant în care locuim si ne desfasuram activitatea, astfel încât sa fim feriti pe cât posibil de microbi, bacterii si virusi car ene pot îmbolnavi.

Firmele de curatenie ofera servicii complete care includ si proceduri de dezinfectie, dezinsectie si deratizare. De aceea va recomandam sa apelati la firmele de profil pentru o curatenie ireprosabila.”

Sursa: Exclusivnews