• en
  • ro

Serviciile House’n’Office îți fac biroul să strălucească de curățenie

Vineri, 20 Martie 2015

Daca vrei ca biroul tau, casa, sau spatiul unde iti desfasori activitatea sa straluceasca de curatenie, dar nu ai timp pentru asta si nici nu vrei sa cheltui foarte multe resurse financiare, atunci cea mai la indemana solutie o reprezinta firmele de curatenie.

Firma de curatenie House’n’Office Solutions, certificata ISO 9001 pentru servicii de curatenie cladiri industriale, curatenie imobile birouri si servicii de menaj, ofera astfel de servicii profesionale la standarde europene, de mai bine de opt ani de zile.

Indiferent de exigentele clientilor pe care i-au avut pana in prezent, echipele de curtenie ale House’n’Office Solutions au reusit sa isi dovedeasca calitatea serviciilor si sa lase totul luna in urma lor.

Firma de curatenie House’n’Office Solutions ofera o gama larga de servicii de curatenie, precum spalarea mochetelor, a geamurilor si fatadelor imobilelor, servicii de curatenie generala si curatenie de intretinere personalizate, solutii responsabile, disponibilitate permanenta si un management de nivel european.

Fie ca este vorba de curatenie industriala sau curatenie civila, compania asigura servicii de calitate cu respectarea termenelor – limita.

In acest sens firma de curatenie House’n’Office Solutions a lansat conceptul Property Management & Facility Services, dedicat intretinerii cladirilor comerciale si institutionale, precum mall-urile, complexe rezidentiale, cladirile de birouri si parcuri de afaceri, parcuri logistice, hoteluri, centre de congres, depozite, hale industriale.

Tehnica Facility Services inseamna anticiparea si rezolvarea unei probleme inainte de a degenera. A fi proactiv si nu reactionar este cel mai important lucru pentru desfasurarea de operatiuni eficiente la orice cladire.

Diversitatea serviciilor de curatenie si a programelor, personalul atent selectat, pregatit si supervizat, mijloacele logistice corespunzatoare, programul personalizat executat impecabil si la timp de fiecare data, echipamentele profesionale performante, reprezinta o certitudine ca House’n’Office este un partener de incredere in domeniul curateniei industriale sau a caminului tau.

House’n’Office va pune la dispozitie intreaga gama de servicii de curatenie pentru birouri folosind echipament profesional, personal calificat, detergenti si consumabile igienoco-sanitare certificate, pentru curatenie de intretinere, curatenie generala si curatare dupa renovare, in orice locatie indiferent de marimea suprafetelor si complexitate.

In materie de curatenie industriala House’n’Office adapteaza serviciile de curatenie industriala pentru a satisface cerinta in mod individual.

Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

H’n’O Solutions ofera solutii de curatenie industriala pentru companii din domenii industriale diferite: industria alimentara, fabricarea automobilelor, industria medicala. Astfel asiguram curatenia si unde este cazul, igienizarea liniilor de productie, a spatiilor automatizate sau semiautomatizate, spatiilor de depozitare si a depozitelor frigorifice.

Curatenia industriala se refera la curatarea interioara pentru toate tipurile de cladiri inclusive a spatiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de depozitare si produsctie. Intretinere si curatarea de spatii exterioare, intretinere spatii verzi si intretinere spatii betonate.

Romaero Baneasa, Expo Casa Mea, Bayer Romania, PERI Romania SRL, Acciona Ingenieria, BigBlue Studios, Prym Fashion Romania, Danfoss District Heating, Amethyst Radiotherapy, sau X-Trade Brokers Dom Maklersi, sunt doar o parte din clientii care apelat la serviciile de curatenie oferite de compania House’n’Office Solutions.

Asadar daca aveti un spatiu de birouri, un showroom, o vila, apartament, hala industriala, sau un spatiu comercial care are nevoie de servicii de curatenie, apelati cu incredere la House’n’Office.

Sursa:"exclusivnews.ro"