• en
  • ro

SERVICII CURATENIE BIROURI. Curatenie intretinere si curatenie generala birouri Bucuresti.

Luni, 15 Februarie 2021

SERVICII CURATENIE BIROURI. Cautati servicii de curatenie pentru birouri, servicii complete si personalizate oferite de firma de curatenie de incredere si cu experienta in domeniu? Atunci va invitam sa accesati site-ul nostru www.house-n-office.ro si sa ne solicitati prin completarea formularului de comanda sau telefonic la +40723166884.
House’n’Office,partenerul dvs pentru servicii de curatenie, servicii de mentenanta si aprovizionare va pune la dispozitie personal atent instrut si cu experienta in servicii de curatenie de intretinere si curatenie generala pentru birouri, curatare mocheta, curatarea tapiteriilor pentru scaune si alte obiecte de mobilier.
Serviciile House’n’Office sunt personalizate si efectuate in concordanta cu nevoile beneficiarului, acestea putand fi prestate inaintea programului de lucru al beneficiarului, in timpul programului de lucru al beneficiarului sau dupa programul de lucru al beneficiarului, chiar si in ture de noapte.
De asemenea, va putem pune la dispozitie echipa noastra de tehnicieni cu experienta in repararea si intretinerea diverselor instalatii electrice si sanitare, pentru reparatii ale peretilor sau chiar renovari ale spatiului dedicat biroului dvs.