• en
  • ro

House'n'Office Solutions - Facility services sau servicii integrate

Joi, 19 Februarie 2015

House'n'Office Solutions va propune conceptul Property Management & Facility Services. Acest domeniu interdisciplinar este dedicat intretinerii cladirilor comerciale si institutionale, de exemplu, administrare cladiri pentru birouri si parcuri de afaceri, parcuri logistice, hoteluri, centre de congres, depozite si hale de productie, asigurand-se servicii de curatenie industriala si intretinerea tehnica a instalatiilor. Printre sarcini se numara intretinerea sistemelor electrice, de iluminat, intalatii sanitare, toate acestea facand parte din intretinerea tehnica; serviciile de curatenie, de deszapezire, dezinsectia si deratizarea, managementul spatiilor, alpinism utilitar, de asemenea fac parte din acest domeniu.

 

Conceptul Property Management & Facility Services include:

 

o    Mentenanta tehnica, managementul reviziilor periodice si generale;

o    Servicii de alpinism utilitar;

o    Dezinfectie, dezinsectie si deratizare;

o    Servicii handyman;

o    Intretinerea spatiilor verzi si parcarilor auto;

o    Servicii de deszapezire.

 

House'n'Office Solutions ofera clientilor posibilitatea de a alege unul dintre pachetele:

Single Service – achizitionand un singur serviciu, partenerii House'n'Office Solutions pot fi siguri ca vor beneficia de cele mai competitive preturi si de cel mai bun personal.

Multi Service - acopera unul sau mai multe servicii, pe baza carora partenerii House'n'Office Solutions vor beneficia de aceleasi avantaje ca si in cazul Single Service, in cadrul unui singur contract.

Integrated Facility Services - este modelul House'n'Office Solutions cel mai complex, care creste eficienta si flexibilitatea livrarii serviciilor si optimizeaza structura de management, prin integrarea serviciilor intr-un singur punct de contact.