• en
  • ro

Info

Luni, 15 Februarie 2021
SERVICII CURATENIE BIROURI. Cautati servicii de curatenie pentru birouri, servicii complete si personalizate oferite de firma de curatenie de incredere...

Luni, 21 Noiembrie 2016

House'n'Office Bucuresti va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii de curatenie, incepand de la zona industriala, servicii de curatenie pentru birouri si pana la servicii curatenie necesare in urma construirii sau renovarii unei cladiri. Pentru ca stim cat de important este ca angajatii sa lucreze intr-un mediu curat si corect igienizat, House’n’Office vine in intampinarea nevoilor fiecarei companii cu servicii complexe de curatenie, folosind echipament profesional, personal calificat, consumabile igienoco-sanitare si detergenti pentru servicii de curatenie indiferent de marimea suprafetelor si structura acestora.

Marti, 14 Aprilie 2015
Serviciile de curăţenie profesională sunt tot mai căutate atât de companii cât și de persoanele fizice cu dare de mână și în criză de timp. Pentru că cererea este în continuă creștere, numărul firmelor cere oferă servicii de curățenie crește de la o lună la alta. Astfel că alegerea unei firme potrivite pentru a-și face curățenie unde ai nevoie, poate fi dificilă. De aceea te ajutăm cu sfaturi practice de care să ții cont atunci când îți alegi firma de curățenie.
Vineri, 20 Martie 2015
Curățenia în birouri, curățenia industrială, curățenia după renovare, reprezintă o problemă zilnică ce necesită timp, personal și resurse financiare importante. În ultimii zece ani, în România nișa de servicii de curățenie s-a dezvoltat foarte mult, iar multe companii apelează la serviciile prestate de firmele în domeniu.
Miercuri, 11 Martie 2015
House'n'Office a lansat in spatiul virtual un nou site care prezinta servicii profesionale de curatenie pentru cladiri de birouri si hale industrial exclusiv proprietarilor de immobile pentru birouri, parcuri industriale sau parcuri de afaceri. Curatenie dupa renovare, curatenie industriala sau curatenie de intretinere, sunt servicii pentru care aveti nevoie de specialistii nostri care sa va ofere cele mai bune servicii de curatenie.
Duminica, 08 Martie 2015
Dupa o renovare, o munca grea se termina si incepe o alta, noua. Nici nu te poti bucura pe deplin de rezultate pana cand nu scapi de pete, resturi de materiale si mai ales de praful care este atat de greu de inlaturat. Tocmai de aceea este important sa urmezi pasii corecti, astfel incat curatenia dupa renovare sa fie facuta cat mai repede si intr-un mod corespunzator.
Joi, 26 Februarie 2015
Firma de curatenie House'n'Office Bucuresti, ofera partenerilor sai o gama larga de servicii de cutarenie cum ar fi: curatenie dupa renovare, curatenie de intretinere si curatenie generala.
Joi, 19 Februarie 2015
House'n'Office Solutions va propune conceptul Property Management & Facility Services. Acest domeniu interdisciplinar este dedicat intretinerii cladirilor comerciale si institutionale.
Miercuri, 18 Februarie 2015
Fima de servicii de curatenie Bucuresti House'n'Office va pune la dispozitie intreaga gama de servicii de curatenie folosind echipament profesional, personal calificat, detergenti si consumabile igienoco-sanitare pentru curatare dupa contructor, curatenie imobile birouri si spatii comerciale, servicii curatenie generala si de intretinere, servicii de menaj la domiciliu, indiferent de marimea suprafetelor si complexitatea acestora.