• en
  • ro

Property management - servicii mentenanta

House’n’Office Solutions ofera servicii mentenanta prin pachetul Property Managenet. Acest domeniu interdisciplinar este dedicat intretinerii cladirilor comerciale, institutionale si industriale asigurand-se servicii de intretinere a diferitelor instalatii electrice si sanitare, instalatii de aer conditionat, HVAC. Serviciile de curatenie, de deszapezire, alpinism utilitar, precum si lucrari de reparatii pentru zidarie, zugraveli, tavan casetat, pereti din gips-carton etc. de asemenea fac parte din acest domeniu si va sunt oferite prin pachetul de mentenanta.

Mentenanta tehnica, managementul reviziilor periodice si generale 

In "Facility Services" o deosebita importanta o au serviciile de mentenanta tehnica care vizeaza asigurarea functionarii optime a sistemelor cladirii, prin intretinere preventiva si corectiva, care, corect aplicate, duc la prelungirea performantelor si a ciclului de viata.
Intretinerea predictiva consta intr-un pachet de actiuni de mentenanta care urmaresc prevenirea defectarii echipamentelor, conceput sa asigure si sa mentina o buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor uzate inaintea defectarii lor. In intretinerea predictiva sunt necesare controale periodice, revizii partiale sau totale la intervale specificate, avand urmatoarele beneficii:
    - siguranta crescuta in functionare;
    - costuri scazute de inlocuire a echipamentelor;
    - reducerea timpilor morti;
    - management optimizat pentru inventarul de piese de schimb;
    - cresterea confortului beneficiarului.

 

Intretinerea predictiva contribuie la determinarea starii tehnice a echipamentelor in functiune, cu intentia precisa a actiunilor de intretinere. Aceasta abordare are ca scop importante reduceri ale costurilor fata de cele privind actiunile de intrinere de obisnuita deoarece se desfasoara in perioada functionarii echipamentelor, eliminand astfel intreruperile sistemelor de operare;
Intretinerea corectiva este conforma situatiei de interventie pentru remedierea unei defectiuni la un echipament in functiune. Activitatile principale constau in repararea sau inlocuirea pieselor din echipamentul afectat si repunerea in functiune.

Servicii de alpinism utilitar 
House’n’Office Solutions in domeniul alipnismului utilitar beneficiaza de o experienta bogata, echipamente profesionale si resurse umane bine instruite, reusind astfel sa asigure si sa garanteze calitatea lucrarilor pe care le executa. Examinand solicitarile partenerilor, am dezvoltat serviciul de alipnism utilitar oferind servicii complementare ce ajuta la intretinerea curatenei, amenajarea spatiilor sau intretinerea diverselor sisteme si intalatii. House’n’ Office Solutions este pregatita sa asigure un standard ridicat in domeniul alpinismului utilitar, timp de executie rapid si calitate deosebita a lucrarilor de alipnism utilitar.

Servicii tip "handyman" 
Serviciu prestat de tehnicienii nostri, constand in mici reparatii la instalatia electrica(ex. inlocuire becuri, prize etc), la cea de alimentare cu apa calda/rece, service pentru intalatiile de aer conditionat, sprijin pentru mutarea de mic mobilier, reparatii la mobila, usi etc. 
 

Intretinerea spatiilor verzi
Este un serviciu de intretinere a spatiilor verzi ce are la baza respectul fata de natura, combinat cu elementul estetic, incluzand toaletarea si tratarea vegetatiei, toate acestea intr-un concept unitar, echilibrat si in armonie cu mediul si cladirile din preajma.
Intretinerea spatiului verde se realizeaza prin o serie de operatiuni care se efectuate conform unui program bine stabilit tinand cont de o serie de factori cum ar fi: sezonul, destinatia lucrarii, tipul interventiei, frecventa operatiei de intretinere si altele de acest fel.

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare 
Dezinfectia este parte a serviciilor de curatenie in procesul de prevenire a aparitiei si diseminarii germenilor patogeni, precum si lichidarea focarului de infestare prin distrugerea acestora din momentul inregistrarii primelor cazuri de inbolnavire. Efectuam operatiunile de dezinfectie prin pulverizarea de substante cu un spectru larg de actiune.
Dezinsectia reprezinta actiunea preventiva si curativa pentru limitarea raspandirii, combatererii insectelor si artropodelor in toate stadiile evolutive, prin diverse metode biologice sau chimice.
Deratizarea este un pachet de masuri ce au ca scop distrugerea sau minimizarea numarului de rozatoare daunatoare (ex: soareci si sobolani). Pe langa pagubele materiale provocate, acestia constituie un deosebit pericol pentru sanatatea omului, fiind vectori de transmitere prin contaminare a unor maladii grave. Aceasta combatere o realizam prin metode chimice, cat si non-chimice.


House’n’Office Solutions ofera partenerilor posibilitatea de a alege unul dintre pachetele:

Single Service
– achizitionand un singur serviciu, partenerii House’n’Office Solutions pot fi siguri ca vor beneficia de cele mai competitive preturi in raport cu serviciul ales. 
Multi Service - acopera unul sau mai multe servicii, pe baza carora partenerii House’n’Office Solutions vor beneficia de aceleasi avantaje ca si in cazul Single Service, in cadrul unui singur contract. 
Integrated Facility Services - este modelul House’n’Office Solutions cel mai complex, care creste eficienta si flexibilitatea livrarii serviciilor si optimizeaza structura de management, prin integrarea serviciilor intr-un singur contract.